Bij vv Buurse is Jolanda Kattelaar de Vertrouwenspersoon.

Waarom een vertrouwenspersoon?

Het (jeugd) bestuur van vv Buurse voelt zich verantwoordelijk voor haar leden en wil er alles aan doen een veilig sportklimaat te ontwikkelen. De laatste jaren is er gelukkig meer aandacht voor zaken die binnen een sportvereniging zouden kunnen gebeuren, maar absoluut niet mogen gebeuren, zoals bv pesten, seksuele intimidatie, misbruik van alcohol ed.

Het is goed te weten dat je hiervoor terecht kan bij de vertrouwenspersoon. Zij zal, geheel vertrouwelijk en anoniem, je verhaal aanhoren, advies geven en samen kijken naar een oplossing. Alle jeugdleden t/m 18 jaar, ouders van jeugdleden, leiders, trainers, vrijwilligers en jeugdbestuur kunnen een beroep doen op de vertrouwenspersoon.

Heb je een klacht, een vraag of een probleem, bel of mail gerust met:
Jolanda Kattelaar
jolandakattelaar@hotmail.com

Wie ben ik?

Mijn naam is Jolanda Kattelaar, vanaf 1973 woonachtig in Buurse. Na het overlijden van mijn man ben ik rouwbegeleider geworden, ik begeleid kinderen, scholen en volwassenen in een rouwsituatie. Hiervoor gebruik ik mijn eigen ervaring en volg ik cursussen.

Toen ik werd gevraagd om vertrouwenspersoon te worden vond ik dat een hele eer en een bekroning op mijn vertrouwelijk omgaan met mensen.

Ik zie het als een uitdaging, deze wil ik graag aannemen.