Bericht van het bestuur i.v.m. maatregelen coronavirus

Beste leden, sponsoren, vrijwilligers en betrokkenen,

Zoals inmiddels bij een ieder bekend, heeft de KNVB in verband met de door het kabinet genomen maatregelen, besloten om alle amateurcompetities voor het seizoen 2019/2020 niet meer te hervatten.

Wij als bestuur van vv Buurse hebben alle begrip voor deze beslissing. De gevolgen van het coronavirus hebben op dit moment grote impact op het leven van ons allemaal. Wij willen bij deze dan ook iedereen die op dit moment getroffen wordt door het virus veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

Welke (financiële) gevolgen het coronavirus voor onze vereniging zal hebben, zullen we de komende tijd in kaart brengen. Wij willen jullie graag vragen om in deze moeilijke tijd, waar mogelijk ook aan onze sponsoren te denken. Vv Buurse heeft de sponsoren hard nodig en zij ons op dit moment ook. We moeten proberen om samen deze moeilijke periode door te komen!

Tot slot, blijf gezond en pas goed op jezelf en de mensen in je omgeving!

Met sportieve groet,

Bestuur vv Buurse

Voor meer informatie over het besluit van de KNVB, klik hier.