Poule-indelingen districsbeker Oost standaard

De poule-indelingen voor de teams die komend seizoen uitkomen in de 3e, 4e en 5e klassen zijn vastgesteld. Zoals bekend worden de te spelen wedstrijden voor de poulefase vastgesteld in de eerste drie weekenden van september, namelijk op 2/3 september, 9/10 september en 16/17 september.

Het voorgenomen programma is nog niet bekend, maar wordt op 21 juli bekendgemaakt. Zeer incidenteel kan van deze data afgeweken worden zoals in relatie tot bijvoorbeeld een verenigingsjubileum. Daarnaast hebben de verenigingen de mogelijkheid om een wedstrijd in onderling overleg te verplaatsen. Hierbij geldt dan een uiterste speeldatum van 21 september 2017.

Buurse 1 komt uit in Poule 4 met De Tubanters 1897 1, Enschede SC 1 en Vosta 1.

Volg de link voor een alfabetisch overzicht per poule van de districtsbeker voor de standaardelftallen (en de reserve-elftallen die zich hier vorig seizoen voor geplaatst hebben).

Poule-indelingen districtsbeker Oost groep 2 en 3