Trainingen voorzichtig weer van start

Vanaf woensdag 29 april worden de trainingen voor de jeugd voorzichtig weer hervat. Jeugd tot en met 12 jaar mag onder begeleiding weer volledig trainen. Oudere jeugd vanaf 13 tot en met 18 jaar mag ook weer onder begeleiding trainen, maar dan wel met de restrictie dat er tijdens de oefeningen 1,5 meter afstand tussen de mensen (trainers en spelers) blijft bestaan.

Om de veiligheid van iedereen te garanderen, hanteert v.v. Buurse de richtlijnen van het protocol van NOC/NSF.

Naast deze richtlijnen gelden de volgende regels:

• Volg de algemene maatregelen van het RIVM
  • Bij klachten als verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts, dan uw kind thuis laten
  • Het complex van v.v. Buurse is alleen toegankelijk voor leden tot en met 13 jaar, bestuursleden en vrijwilligers die in het kader van het bewaken van de corona maatregelen op het complex moeten zijn.
  • Ouders van de trainende leden hebben helaas geen toegang tot het complex. Ouders die kinderen wegbrengen en ophalen dienen te wachten op de parkeerplaats voor de Trefkoel.
  • Geef geen tassen mee. Laat uw kind in de sportkleding naar de Trefkoel komen. De kleedkamers en kantine blijven gesloten
  • Zorg ervoor dat uw kind thuis naar de WC is geweest (de wc's bij de kleedkamers zijn voor noodgevallen wel bereikbaar)
  • Breng en haal kinderen op tijd (max. 5 minuten voor/na de training) om drukte te voorkomen

Spelers

• Blijf bij je eigen trainingsgroep. Zoek geen contact met andere groepen
  • Houd afstand tot je trainer
  • Jeugd vanaf 13 jaar houdt minimaal 1,5 m afstand tot elkaar. Ook tijdens de training
  • Om fysiek contact met de spelers van JO11 te voorkomen, dienen de spelers van JO13 bij aankomst rechtstreeks via het verharde pad vanuit de toegangspoort langs het trainingsveld naar het hoofdveld te lopen!
  • Verlaat na de training direct de sportlocatie

Trainers

• Wees op tijd om je spelers op te vangen en de training snel te kunnen starten.
  • Houd afstand tot je spelers en overige trainers
  • Houd je trainingsgroep bij elkaar. Spelers kunnen alleen bij hoge nood naar de WC
  • Zorg dat spelers na afloop snel het veld verlaten
  • Bij jeugd vanaf 13 jaar: pas trainingsvormen aan, geen partij- of positiespelen, houdt minimaal 1,5 m afstand tussen de spelers

Deze maatregelen worden ook opgehangen op de accommodatie.

Houd je aan deze regels. Alleen dan blijft trainen voor alle jeugdspelers mogelijk.

Trainingsschema:

• JO7: woensdag 18:30 - 19:30 uur (trainingsveld)
  • JO9: woensdag 18:45 - 19:45 uur (hoofdveld)
  • JO11: dinsdag en donderdag 18:30 - 19:30 uur (trainingsveld)
  • JO13: dinsdag en donderdag 18:45 - 19:45 uur (hoofdveld)

Algemeen

• Tijdens de trainingen is er vanuit vv Buurse een corona-verantwoordelijke aanwezig om alles in goede banen te begeleiden.
  • Vanuit het bestuur van vv Buurse is Ruurd Woolderink aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de algehele co√∂rdinatie van de corona maatregelen.

Bestuur vv Buurse