Trainingen vv Buurse opengesteld voor iedereen!

Bij vv Buurse wordt sinds twee weken weer door de jeugd getraind. Deze week gaan ook de senioren weer het veld op. Vanwege het coronavirus gelden er wel een aantal aanvullende maatregelen.

vv Buurse wil ook graag niet-leden de gelegenheid bieden om te kunnen sporten. Daarom stelt vv Buurse vanaf maandag 18 mei de trainingen open voor iedereen die geen lid is van vv Buurse.

Wil je graag meetrainen en voetbal je nu nog niet? Stuur dan een mailtje naar wedstrijdsecretariaat@vvbuurse.nl zodat we jou en de trainers kunnen laten weten wanneer je mee kunt doen!

Trainingsschema vv Buurse

Veld

JO11

JO13

JO7

JO9

Senioren (18+) - Dames

JO11

JO13

JO7: Spelers onder de 7 jaar

JO9: Spelers onder de 9 jaar

JO11: Spelers onder de 11 jaar

JO13: Spelers onder de 13 jaar

Algemeen

• Om de veiligheid van iedereen te garanderen, hanteert v.v. Buurse de richtlijnen van het protocol van NOC/NSF.
  • Tijdens de trainingen is er vanuit vv Buurse een corona-verantwoordelijke aanwezig om alles in goede banen te begeleiden.
  • Vanuit het bestuur van vv Buurse is Ruurd Woolderink aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de algehele coördinatie van de corona maatregelen.

Bestuur vv Buurse