Buurse vergeet zichzelf te belonen tegen TVO

In verband met de afwezigheid van uw verslaggever heeft u de samenvatting van de wedstrijd uit tegen Erix moeten missen. Echter voor de traditioneel lastige wedstrijden tegen de tegenstander uit Beckum was hij weer aanwezig.

Voor trainer Martijn Misana was het wellicht even zoeken omdat een aantal spelers weinig getraind hadden door blessures en Vincent Gunterman een weekend weg was.

De start van Buurse was positief, het speelde geduldig de bal rond op zoek naar ruimtes achter de verdediging van TVO voetbal. Tijdens de eerste helft waren er van beide kanten momenten waarbij de 'brilstand' van het scorebord had kunnen verdwijnen.

Enkele schoten van TVO werden gepareerd door doelman Jordi Doorn. Zoals vaker dit seizoen was Jeffrey Bomkamp een plaag voor de verdediging van de tegenstander. Enkele keren liet hij zijn hakken zien en kwam alleen voor de keeper van TVO die vaak snel zijn doel uit kwam en daardoor de kans teniet deed.
Was de keeper geen obstakel meer, dan zorgde miscommunicatie tussen de Buurse aanvallers voor buitenspel en zo een afgekeurd doelpunt.

Na de rust was er geen vuiltje aan de lucht en ging Buurse op zoek naar de voorsprong. Echter zorgde een veranderd schot/voorzet voor een bal waarbij de bal in de hoek rolde en de keeper hem alleen maar kon nakijken.

Dit leek Buurse enigszins van slag te maken en resulteerde in een fase met veel balbezit, veel hoge ballen en weinig van het beoogde spel.
Buurse had nog enkele kansen echter trad de keeper van TVO telkens adequaat op. Ook TVO had nog een grote kans op een doelpunt echter werd deze door verdediger Menno Onland van de lijn gehaald.

Vlak voor tijd was er nog een vrije trap voor Buurse maar ook die zorgde niet voor de gelijkmaker waardoor Buurse opnieuw geen punten kon bijschrijven.

Komende zondag wacht de uitwedstrijd bij Aramea in Enschede.